შემადგენლობა:
მომზადება:
ზეთიან ტაფაზე მოათავსეთ კარგად გარჩეული და გარეცხილი ისპანახი. დატოვეთ დაბალ
ტემპერატურაზე, დაუმატეთ დაჭყლეტილი ნიორი და დააცადეთ სანამ, კარგად დარბილდება.
შემდეგ დაუმატეთ კრემისებული ყველი,მარილი,პილპილი და ურიეთ კარგად, რომ მიიღოთ
ერთიანი მასა. ბოლოს დაუმატეთ გახეხილი ყველი,კარგად აურიეთ. გააჩერეთ
დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში დაბალ ტემპერატურაზე.
ხორცის ბრაწულა ბრინჯით და ყველით |