ისპანახი მწვანილით და კვერცხით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მწვანილები  და ისპანახი კარგად გავარჩიოთ, დავჭრათ წვრილად.კარაქიან ტაფაზე მოვათავსოთ

წვრილად და დაჭრილი ნიორი, ხახვი, მწვანილი და ისპანახი. ვურიოთ მანამ სანამ არ ჩაიშუშება.

შემდეგ მოვასხათ ათქვეფილი კვერცხი რძით, მოვაყაროთ მარილი. გავაცეროთ 10 წთ ნელ

ცეცხლზე. შემდეგ გადმოიღეთ თეფშზე და მიირთვით არაჟანთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის მწვადი ღვიძლის მწვადი