გთავაზობთ რეცეპტს, თუ როგორ უნდა მოამზადოთ ირმის ხორცი გემრიელად!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ირმის ხორცს მოაყარეთ მარილი და ჯავზი, ჩადეთ კვერცხის, ფქვილისა და ნუშის ნაზავში. გამდნარ კარაქში
შეწვით ხორცი ისე ფრთხილად, რომ ნუში არ დაგეწვათ. მზა კერძი მოათავსეთ თეფშზე, ხორცის წვენი ცოტა
წყალთან ერთად მოასხით ზევიდან.
სუფრაზე მიიტანეთ შემწვარ კარტოფილთან, ანანასთან ა მოცვთან ერთად.
შემწვარი სულგუნი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი