შემადგენლობა:
მომზადება:
დიდი ზომის ინდაური გავჭრათ და შიგნეულობა ამოვაცალოთ. ბრინჯი ნახევრად მოვხარშოთ, მერე კი მასში დაჭრილი ჩირი და ქიშმიში ავურიოთ. ეს მასა ინდაურის მუცელში მოვათავსოთ და გავკეროთ. როცა ეს შიგნეული ორთქლში იხარშება, ხორცს განსაკუთრებულ არომატს აძლევს. გარშემო კომშები უნდა დავულაგოთ, რომლებიც თავის წვენს გამოუშვებენ. ბოლოს ეს წვენი ზემოდან უნდა გადავასხათ და სუფრასთან ისე მივიტანოთ.
ფარშირებული ბარკლები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი