შემადგენლობა:
მომზადება:
მარინადის მოსამზადებლად ერთმანეთში აურიეთ თეთრი ღვინო, სოიოს სოუსი, ზეთი, დაფქული წითელი
წიწაკა, მარილი და პილპილი. დაჭერით ხორცი პატარა ნაჭრებად და ჩააწყვეთ მარინადში,გააჩერეთ
1 საათით. შემდეგ ამოიღეთ ხორცი მარინადიდან და გააშრეთ.
წიწაკას გამოაცალეთ თესლი, დაჭერით მოკლე და მსხვილ ნაჭრებად.გაფცქვენით ხახვი. გარეცხეთ
პომიდორი და დაჭერით 4 ნაწილად. ლორი დაჭერით კუბებად. შამფურზე წამოაცვით ინდაურის
ნაჭრები,წიწაკა, პომიდორი,ხახვი და ლორი. ქაბაბი 8-10 წთ ატრიალეთ და დროდადრო ამოავლეთ
მარინადში.
აჯიკა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი