ინდაურის სუპი ბრინჯით

ინდაურისგან მომზადებული სუპი საკმაოდ გემრიელი და ნოყიერია! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაფცქვენით  ხახვი და დაჭერით წვრილად. გააცხელეთ ზეთი ქვაბში და მოხრაკეთ ხახვი. დაამატეთ ფქვილი

და კერის ფხვნილი, თან გამუდმებუთ ურიეთ. გახსენით ბულიოის კუბები 1 ლიტრ წყალში და ჩაამატეთ

ეს ბულიონი ქვაბში.

დაუმატეთ ბრინჯი, წამოადუღეთ და ადუღეთ 20 წთ. დაუმატეთ ხერესი. შემდეგ ათქვიფეთ ერთად

კვერცხის გული და არაჟანი. ეს მიქსტურა შესასქელებლად დაუმატეთ სუპს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბრინჯის სუპი ხორცით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი