შემადგენლობა:
მომზადება:
ინდაური მოვხარშოთ მთლიანად. ნახარშ წყალს ზემოდან მოვხადოთ ცხიმი და მასში მოცხრაკოთ ბლომად ხახვი. დავნაყოთ ნიორი, ცოტა წიწაკა და მარილი ერთად.ცალკე დავნაყოთ 2-3 ჩ.ჭ ნიგოზი და მასში ჩავლესოთ 2-3 ცალი კვვერცხის გული.ვლესოთ კარგა ხანს. შემდეგ ამაშივე ავურიოთ დანაყილი ნიორი და წიწაკა და ყველაფერი ეს ჩავლესოთ ინდაურის ნახარშ წყალში. მოხარშულ ინდაურს მოვაყაროთ ცოტა მარილი, გავააციოთ, დავჭრათ და ზედ მოვასხათ ეს წვენი ცივად.
ინდაურის საცივი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი