ინდაურის მკერდი საფანელით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ინდაურის მკერდს შუაზე გავყოფთ და წინასწარ მომზადებულ ნივრიან და მარილიან მასაში კარგად ამოვსვრით. ამ ხორცს შიგნით ბლომად დაჭრილ მწვანილებს ჩავულაგებთ.  შემდეგ ამ მასას ჩხირებით კარგად დავამაგრებთ, რომ არ გაიხსნას და საფანელში ამოვავლებთ. დავდებთ ცხელ ტაფაზე და 5 წუთში მზადაა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცი ბარდით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი