თხილის პეჩენიები

მასალა:

მომზადება:

გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე და შედგით ტაფა (თხელ ქაღალდდაკრული). მიქსერით ათქვიფეთ თხილის კარაქი და შაქარი. დაუმატეთ შაქარი, მარილი , სოდა და კვერცხი და კიდევ ერთხელ ათქვიფეთ. მიღებული მასისგან პატარ-პატარა ბურთულები გააკეთეთ და დააწყვეთ ისინი ერთმანეთთან დიდი დაშორებით. ჩანგლით დაჭყლიტეთ ბურთები, ჯვარედინად. შედგით ღუმელში 10-12 წუთის განმავლობაში.

თხილის პეჩენიები

4.5 (90%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ალუბლის ნამცხვარი ნუშით





ამ რეცეპტს აქვს 5 კომენტარი

  1. სოფო says:

    დზალიან მაგარია

  2. ლალალალალლა says:

    თქვენი კარგიიც რა არიის ეს !! ესეთი საშინელი გეჭამოთ მთელი ცხოვრება ! ! ! მსგავვსი არაფერიი მინახავს ! :@@@@@@@@@@

  3. სახელი* მარიამი says:

  4. სახელი* მარიამი says:

    მაგარიააა )))

  5. nino.... says:

    erti moyra marili…:D

დატოვეთ კომენტარი