თოვლის ფიფქები

მასალა: 

მომზადება:

1. 6 კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა დავუმატოთ 1 ჭიქა შაქარი, მიღებული მასა თანდათან ავიღოთ სუფრის კოვზით და ჩავყაროთ ცეცხლზე მდგარ მდუღარე რძეში, ისე, რომ ერთმანეთს არ ეხებოდეს. ქვაბს დავახუროთ ხუფი და ვადუღოთ 5 – 6 წუთი. ამოვიღოთ ქაფქირით და დავაწყოთ საცერზე გასაგრილებლად.

2. 6 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჭიქა შაქართან ერთად, გავხსნათ 2 ჭიქა რძეში (რომელშიც ფიფქები მოიხარშა), შევდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ შესქელებამდე. დავუმატოთ ვანილი, ფიფქები დავაწყოთ თეფშზე და ზევიდან მოვასხათ მიღებული წვენი.

თოვლის ფიფქები

5 (100%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ანანასის ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. მაიკო says:

    ეს ნაყინია ხო

  2. თაკო says:

    იმედია გემრიელი იქნება

დატოვეთ კომენტარი