მასალა:
მომზადება:
1. 6 კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა დავუმატოთ 1 ჭიქა შაქარი, მიღებული მასა თანდათან ავიღოთ სუფრის კოვზით და ჩავყაროთ ცეცხლზე მდგარ მდუღარე რძეში, ისე, რომ ერთმანეთს არ ეხებოდეს. ქვაბს დავახუროთ ხუფი და ვადუღოთ 5 – 6 წუთი. ამოვიღოთ ქაფქირით და დავაწყოთ საცერზე გასაგრილებლად.
2. 6 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჭიქა შაქართან ერთად, გავხსნათ 2 ჭიქა რძეში (რომელშიც ფიფქები მოიხარშა), შევდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ შესქელებამდე. დავუმატოთ ვანილი, ფიფქები დავაწყოთ თეფშზე და ზევიდან მოვასხათ მიღებული წვენი.
ანანასის ღვეზელი |
ეს ნაყინია ხო
იმედია გემრიელი იქნება