შემადგენლობა:
მომზადება:
მოვხარშოთ თეთრი ლობიო. გავფცქვნათ პომიდორი, გავაცალოთ თესლები და დავჭრათ წვრილად. ზეთში
მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი პატარა თავი ხახვი, დაჭყლეტილი ნიორი და წვრილად დაჭრილი ქონდარი.
როცა ყველაფერი კარგად ჩაითუშება, დავასხათ პომიდორი, შევურიოთ შაქარი და გადაწურული ლობიო.
დავასხათ ბოსტნეულის ბულიონი. ავადუღოთ და გავაჩეროთ ნელ ცეცხლზე 30-35 წუთის განმავლობაში.
თაფლის ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი