შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ თევზი ცივ წყალში, გააშრეთ, მოასხით ლიმონის წვენი ან ძმარი და გააჩერეთ 30 წუთით.
მოაყარეთ მარილი და გაყავით ულუფებად.
თხელი ცომის მომზადება:
დიდ თასში ჩაყარეთ ფქვილი. ათქვიფეთ კვერცხი და რძე, დაასხით ფქვილს და აურიეთ. დაუმატეთ ზეთი
ან გამდნარი კარაქი და ურიეთ, სანამ არ გასქელდება.
თევზის ულუფები გაახვიეთ ცომში და კარგად შებრაწერთ.
თინუსის და ლობიოს სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი