შემადგენლობა:
სოუსისათვის:
მომზადება:
თევზის ფილე დაჭერით სასურველ ზომაზე, ჩააწყვეთ ღრმა ტაფაში კანით ზემოთ, დაასხით ცხელი წყალი, დაუმატეთ ოხრახუშის ღერები , დაჭრილი ხახვი, დაფნის ფოთოლი, პილპილი , მარილი, ლიმონის ნაჭრები და ადუღეთ 15-20 წთ.სოუსისათვის ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, დაუმატეთ დაჭრილი კვერცხი, ლიმონის წვენი , მარილი და მწვანილი.სუფრასთან მიტანისას თეფშზე დააწყვეთ მრგვლად დაჭრილი მოხარშული კარტოფილი, დაადეთ თეფშზე და მოასხით სოუსი. გააფორმეთ ლიმონითა და მწვანილით.
ორაგულის მწვადი |