შემადგენლობა:
მომზადება:
დაქუცმაცებული თევზისგან მოხარშეთ ბულიონი, გაწურეთ, მიიყვანეთ ადუღებამდე და დაუმატეთ გრძლად დაჭრილი კარტოფილი. ხარშეთ 10-15 წთ.ზუთხი ან სვია დაჭერით და ჩაწყვეთ ბულიონში. პომიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გაფცქვენით და დაჭერით კუბიკებად. ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა და პომიდორთან ერთად დაუმატეთ თევზის წვნიანს, შეურიეთ სანელებლები და ხარშეთ 20 -25 წთ. გადმოდგით ცეცხლიდან და დაუმატეთ კარაქი. სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ დაჭრილი კამა.
თევზის რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი