შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზის ფილეს დაასხით რძე, დაუმატეთ დაფნის ფოთოლი და მოხარშეთ ნელ ცეცხლზე.ჭარხალი დაჭერით თხელ ნაჭრებად, მოასხით ზეთი, გააცხელეთ, დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი, ნიგოზი ,ძმარი, მარილი და პილპილი.კარტოფილი მოხარშეთ, დაჭერით მრგვლად, შეურიეთ მრგვლად დაჭრილი კიტრი, შეაზავეთ მარილით და პილპილით.100 გ არაჟანი, დაჭრილი მწვანე ხახვი და კამა შეურიეთ ერთმანეთს. მიღებული სოუსი მოასხით კარტოფილსა და კიტრს.დარჩენილ არაჟანში შეურიეთ ლიმონის ცედრა და მოასხით თევზის ფილეს. გარნირად მიიტანეთ კარტოფილი კიტრი და ჭარხალი.
თევზი პომიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი