შემადგენლობა:
მომზადება:
თაფლს დავამატოთ შაქარი, მარილი, ზეთი, გავაცხელოთ და გავაცივოთ 40*С–მდე, შემდეგ დავამატოთ ვანილი, დარიჩინი, ფქვილი, საფუარი (საფუარი გავხსნათ ცოტა რაოდენობის წყალში) და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ თხლად (სისქით 1სმ), მოვაპკუროთ ტკბილი წყალი (წყალში გახსნილი შაქარი), დავჭრათ სპეციალური საჭრელის საშუალები (ან ჭიქით), გავაფორმოთ ნუშით, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 10–12 წუთი.
შაქარლამა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი