ვეგეტარიანული ბორშჩი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჭარხალი და სტაფილო გავხეხოთ სახეხზე და მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. დავუმატოთ

კომბოსტო, კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი,დავასხათ მდუღარე წყალი და თვდახურულ ქვაბში ვხარშპთ

30-35 წუთის განმავლობში. როცა კომბოსტო დარბილდება, ბორშჩს დავუმატოთ  ტომატი. 5 წუთიანი

დუღილის შემდეგ ბორშჩს შევურიოთ არაჟანში გახსნილი ფვილი, მარილი და კერძი კიდევ 10 წუთის

განამავლობაში ვადუღოთ. კვერცხის გული და ცილა გავაცალკევოთ, ავთქვიფოთ მხოლოდ გული და დავუმატოთ

ბორშჩს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბრინჯის და ისპანახის სუპი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი