შემადგენლობა:
მომზადება:
გავადნოთ კარაქი, ვაშლები დავჭრათ ოთკუთხედებად, მოვათავსოთ ჯამში.
მოვაყაროთ ფორთოხლის ცედრა და შემდგომ მოვასხათ მისი წვენი. მოვაყაროთ შაქარი, მიხაკ-დარიჩინი
და ავურიოთ. ეს მასა მოვათავსოთ საცხობ ფირფიტაზე და ცოტახნით გადავდოთ გვერდზე.
ცალკე ჯამში ჩავყაროთ ფქვილი და შვრია, შაქარი, ყავისფერი შაქარი, მარილი და მოვასხათ
გამდნარი კარაქი. კარგად ავურიოთ და ეს მასა მოვაყაროთ დაჭრილ ვაშლებს.
შევდოთ ღუმელში და ვაცხოთ დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში.
რულეტი კრემით და ჯემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი