ვაშლის ღვეზელი

მომზადება:

1.5 ჭიქა შაქრის ფხვნილში ათქვიფეთ 3 ც კვერცხი, დაუმატეთ 200 გრ გამდნარი მარგარინი, ძმარში გახსნილი 1ჩ.კ

სოდა, შეაზილეთ 3  ჭიქა ფქვილი.

ამ ცომიდან აიღეთ 3 ს.კ ცომი,დაუმატეთ 1 ს.კ შაქრის ფხვნილი.

ცომის დარჩენილი ნაწილი გააბრტყელრთ, დადეთ ცივ, ფქვილმოყრილ თუნუქის ფირფიტაზე.თავზე მოაყარეთ

7 ც გაფცქვნილი და გახეხილი, 150 გრ შაქრის ფხვნილთან არეული ვაშლი. გუნდა-გუნდად მოაყარეთ დარჩენილი

ცომი. გამოაცხვეთ საშუალო ცეცხლზე.

ვაშლის ღვეზელი

3.3 (66.67%) 3 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი