შემადგენლობა:
მომზადება:
ვაშლი გავფცქვნათ, გავხეხოთ სახეხზე, დავამატოთ ქიშმიში, შაქარი,დარიჩინი და ფორთოხლის ქერქი, ყველაფერი ერთად
ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 2-3 წუთი, გავაციოთ, ცომი გავაბრტყელოთ და გავყოთ ორ ნაწილად
ფორმაზე დავდოთ ცომის პირველი ნაწილი, მოავათავსოთ ვაშლიანი მასა, შემდეგ დავაფაროთ ცომის მეორე
ნაწილი. შევდოთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურზე.
ვაშლის ნამცხვარი მარციპანით |