შემადგენლობა:
მომზადება:
ვაშლატამა დავჭრათ ნახევარმთვარისებულად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავაყაროთ შაქარი და გავაჩეროთ 1 ღამით. დილით დავდგათ გაზქურაზე და წამოვადუღოთ. შემდეგ გამოვრთოთ გაზქურა და გავაციოთ. საღამოს კვლავ ავადუღოთ, შემდეგ გამოვრთოთ გაზქურა, მეორე დილით კვლავ დავდგათ გაზქურაზე და ვადუღოთ შესქელებამდე. მომზადებამდე 5 წუთით ადრე დავამატოთ ლიმონის წვენი და ვანილი.
ფორთოხლის მურაბა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი