ვაშლატამას მურაბა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ვაშლატამა დავჭრათ ნახევარმთვარისებულად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავაყაროთ შაქარი და გავაჩეროთ 1 ღამით. დილით დავდგათ გაზქურაზე და წამოვადუღოთ. შემდეგ გამოვრთოთ გაზქურა და გავაციოთ. საღამოს კვლავ ავადუღოთ, შემდეგ გამოვრთოთ გაზქურა, მეორე დილით კვლავ დავდგათ გაზქურაზე და ვადუღოთ შესქელებამდე. მომზადებამდე 5 წუთით ადრე დავამატოთ ლიმონის წვენი და ვანილი.

ვაშლატამას მურაბა

4.3 (86.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფორთოხლის მურაბა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი