აჯიკა ნიგვზით

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწაკა გარეცხეთ, მოაჭერით ყუნწი, ამოაცალეთ თესლი. წიწაკა, ნიორი,მწვანილი, ნიგოზი გაატარეთ ხორცაკეპ მანქანაში 2-ჯერ, დაამატეთ სანელებლბი, ბროწეულის წვენი, მარალი,გააჩერეთ 5-6 აბი დაფქული ასპირინი, აურიეთ, გააჩერეთ ერთი დღეს, ხშირად აურიეთ ხის კოვზით. მოათავსეთ ქილებში.

აჯიკა ნიგვზით

4.5 (90%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის მწვადი ღვიძლის მწვადი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი