შემადგენლობა:
მომზადება:
საქონლის ენა გულდასმით გარეცხეთ, გაწმინდეთ და მარილიან წყალში ხარშეთ 3სთ-ის განმავლობაში. ოდნავ გააგრილეთ და მოაცილეთ აპკი, რომელის ენას ფარავს. დაჭერით პატარა მოგრძო ნაჭრებად.
ნიგოზი დაჭერით თხკას. ნიორი დანაყეთ. ინგრედიენტები შეურიეთ ერთმანეთს და კარგად ამოურიეთ. დაუმატეთ მაიონეზი. სალათას ზემოდან დაახეხეთ ყველი, მორთეთ მწვანე ბარდით და კამის ღერებით. სუფრსსთან მიტანამდე სალათა 2-3 სთ-ით მაცივარში შედგით.
ქათმის სალათი ბულგარული წიწაკით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი