შემადგენლობა:
კრემისათვის:
კარამელის სოუსისთვის:
მოსართავად:
მომზადება:
ვაშლები დავჭღათ ოთკუთხედებად. ქვაბში ავურიოთ ერთმანეთს შაქრის ფხვნილი, კარაქი, თაფლი და მოვხარშოთ 2 წუთი. შემდეგ დავუმატოთ ვაშლი და მოვხარშოთ ისევ 5წუთი. ცეცხლიდან გადავდგათ და გავაციოთ. კრემის მოსამზადებლად ნაღები ავთქვიფოთ, დავუმატოთ შაქრის პუდრა, ვანილი, დაფქვილი თხილი ლიქიორთან ერთად. კარამელის სოუსის მოსამზადებლად შაქრის ფხვნილი გავხსნათ წყალში, მოვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე, დავუმატოთ ნაღები და კარაქი. ჭიქებში ფენებად მოვათავსოთ ვაშლი, კრემი, სოუსი.
ნიგვზიანი რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი