მომზადება:
გაატარეთ ხორცსაკეპში 500 გრ ხორცი, 2 თავი ხახვი, 4 კბილი ნიორი,ქინძი და ოხრახუში. დაუმატეთ
3/4 ჭიქა მოუარშავი ბრინჯი, 1 ც კვერცხის გული, 1ჩ.კ შავი პილპილი. 1ჩ.კ ხმელი ქინძი, მარილი
გემოვნებით. ქვაბში 2ს.კ კარაქში მოშუშეთ 2 თავი ხახვი, 2ს.კ ტომატი. დაასხით წყალი,დაუმატეთ
2 ც დაფნა და მარილი გემოვნებით. წყალი რომ ადუღდება ფარში დაყავით მოზრდილ გუფთებად,
ცილაში ამოავლეთ და ჩადეთ ქვაბში. ხარშეთ თავდაუხურავად.
ჩახოხბილი |