გუფთა

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცი, ხახვი და მწვანილები გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქნაში. პური დავალბოთ ცივ წყალში, გავწუროთ და ისიც გავატაროთ. კვერცხი გავთქვფიოთ და მხოლოდ ნახევარი მოვასხათ ფარშს. მოვაყაროთ პატარა ბურთულები. ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა, გახეხილი სტაფილო, მარილი და 2-3 წუთი ვადუღოთ. ჩავუშვათ ფარშის ბურთულები მდუღარე წვენში და დავტოვოთ ნელ ცეცხლზე 15-20 წუთის განმავლობაში.

 

გუფთა

3.3 (65%) 8 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის ხორცის კუპატი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი