გუფთა პომიდორში

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცსაკეპში გატარებულ ხორცს მივუმატოთ 1 ვ ვკერცხი, 1/3 ჩ.ჭ ნელთბილი წყალი და ოდნავ მოხარშული ბრინჯი. მივუმატოთ მანქანაშივე გატარებული ორი ძირი ხახვი და იმდენივე ოხრახუში, მარილი მოვაყაროთ გემოვნების მიხედვით. გავაკეთოთ კაკლისოდენა გუფთები, დავაწყოთ ზეთწასმულ ტაფაზე და შევწვათ. შემდეგ ჩავაწყოთ ქვაბში, რომელშიც გვაქვს ზეთში მოხრაკული ხახვი, ზედ დავასხათ პომიდვრის წვენი და ვხარშოთ 20 წუთის განმავლობაში.

გუფთა პომიდორში

4.1 (81.05%) 19 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის მაჭკატები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი