გრილზე შემწვარი ღორის ხორცი

შემადგენლობა:

მომზადება:

მარინადის გასაკეთებლად ერთმანეთს შეურიეთ ზეთი, ლიმონის წვეთი, წვრილად დაჭრილი ნიორი,

პილპილის მარცვლები, ვორცესტერის და ტაბასკოს სოუის რამდენიმე წვეთი. ხორცი 30 წუთით

ჩაამუჟუჟეთ ამ მარინადში, დროდადრო მოურიეთ. შემდეგ ამოიღეთ და შეწვით გრილზე ყოველი

მხრიდან 10 წუთის განავლობაში. დაბეგვილი ხორცი შეაზავეთ მარილით, პილპილით და სუფრაზე

მიიტანეთ მდოგვთან ერთად.

გრილზე შემწვარი ღორის ხორცი

5 (100%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი