გოზინაყი

 

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ნიგოზი მოვხალოთ, მოვაშოროთ კანი და დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად. თაფლი დავდგათ ნელ ცეცხლზე, ვურიოთ

და დავტოვოთ 5 წუთი. ჩავაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი, ვანილი,თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. როცა მიღებული

მასა გასქელდება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გადავიტანოთ სველ ფიცარზე

გოზინაყი

3.4 (68%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჟოლოს რულეტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი