შემადგენლობა:
მომზადება:
გოგრას შიგთავსი და კანი მოვაცილოთ. საშუალო ზომის ნაჭრებად დავჭრათ და ორი-სამი საათი ცივი წყლით სავსე ჯამში ჩავაწყოთ. პარალელურად, სიროფი გავამზადოთ. ორ ჭიქა წყალს ორი კგ შაქარი დავაყაროთ და წამოვადუღოთ. წყლიდან ამოღების შემდეგ გოგრის ნაჭრები ამ სიროფში ჩავალაგოთ. მიხაკი და დარიჩინიც დავამატოთ. დაბალ ცეცხლზე დვდგათ და ვხარშოთ.
ატმის ჯემი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი