შემადგენლობა:
მომზადება:
გოგრას მოვაშოროთ ქერქი და დავჭყლიტოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
დავუმატოთ ჩაი, ზეთი და კარგად ავურიოთ. მასას დავუმატოთ ლიმონის წვენში გახსნილი სოდა,
ფქვილი და დარიჩინი.
მაჭკატები სადილის კოვზით მოვათავსოთ ტაფაზე გაცხელებულ ზეთში.
შევწვათ საშულო დაბალ ტემპერატურაზე ორივე მხრიდან. სასურველია გამოვიყენოთ ტეფლონის
ან კერამიკის ზედაპირიანი ტაფა, რომელიც შეწვისას არ იკრავს. სანამ ცალ მზარეს შეიწვენა,
ტაფას სახურავი დავახუროთ, ხოლო როდესაც მაჭკატებს გადავატრიალებთ,
სახურავი მოვხადოთ და ისე განვაგრძოთ მომზადება.
მზა დესერტს შაქრის პუდრი მოვაყაროთ და სუფრაზე მივიტანოთ.
კარტოფილის და პომიდვრის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი