გემრიელი სენდვიჩი

შემადგენლობა:

მომზადება:

 პურის ნაჭრები ოდნავ დავნამოთ წყლით, ზემოდან და ქვცემოდან ძალიან თხლად წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავაწყოთ ჯერ ძეხვის ნაჭრები, შემდეგ თხლად დაჭრილი პომიდორი და ყველის ნაჭრები, დავაწყოთ თუნუქის ფურცელზე და შედგგათ საშუალო ტემპერატურაზე გახურებულ ღუმელში მანამ, სანამ ძირი შეებრაწება, შემდეგ გამოვიღოთ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი წიწაკა და ოხრახუში.

 

გემრიელი სენდვიჩი

4 (80%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ინდაურის საცივი აჭარულად





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი