მომზადება:
ერთმანეთში აურიეთ 6ჩ.კ კარტოფილის ფქვილი და 60 გ კაკაო. ნარევი გახსენით 350 გ ცივ წყალში,
დარჩენილ 250 გ წყალში ჩაყარეთ 100 გ შაქარი და აადუღეთ. მასში წვრილ
ნაკადებად ჩაასხით კარტოფილის ფქვილისა და კაკაოს ნარევი/
განუწყვეტლივ ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, მიღებული მასა
ხარშეთ 5 წუთის განმავლობაში ნელ ცეცხლზე, მოაყარეთ შაქრის ფხვნილი, გააცივეთ და მიირთვით.
ლიმონჩელო |