მომზადება:
დაჭერით 1 კგ რბილი ხორცი საშუალო ზომის ნაჭრებად, დაასხით ძმრიანი წყალი, გააჩერეთ 1 სთ, ამოიღეთ და
შეურიეთ წვრილად დაჭრილი 2 თავი ხახვი, 4 კბილი ნიორი, წიწაკა, დაფნა, მარილი. გააჩერეთ რამდენიმე
საათი. ( შეიძლება მთელი ღამე) შეწვით ცხიმიან ტაფაში, საშუალო ცეცხლზე თავდახურულში.
შეწვით 1 კგ მრგვალად დაჭრილი , მარილმოყრილი კარტოფილი. მოშუშეთ ცხიმში 1 კგ ალყა-ალყა დაჭრილი
ხახვი. დადეთ ბრტყელი თეფშის ერთ მხარეზე ხორცი, მეორეზე კარტოფილი, თავზე მოაყარეთ ხახვი.
კარტოფილის პიურე |