შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხის გულები კარგად გავთქვფიოთ შაქრის ფხვნილთან ერთად.. ერთი ცალი საშუალო ზომის ლიმონი 15-20 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ. კანიანად გავატაროთ ხორსაკეპ მანაქანაში და შევურიოთ კვერცხის გულებს. დავამატოთ 2ს.კ კარტოფილის ფქვილი, 2ს.კ პურის ფქვილი და კარგად ავურიოთ. კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფოთ გამაგრებამდე და ნელ-ნელა დავასხათ ცომს. მიღებული მასა ჩავასხათ ცხიმწასმულ ყალიბში და შევდგათ გთაზქურაში გამოსაცხობად.
ასეთი ბისკვიტი შეიძლება მოვრთოთ კრემით, გული დავნამოთ ლიმონიანი ჩაით, რომელსაც დამატებული ექნება 1ს.კ კონიაკი.
ასევე შეიძლება კრემის გარეშე, ბისკვიტს ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ალუბლის ნამცხვარი ნუშით |