გებჟალია

შემადგენლობა:

მომზადება:

ყველი დავჭრათ თხელ ფენებად და ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ. რომ აიზილება და ყველი დადნება, ამოვიღოთ მასა და ჯამზე დავდოთ, ეს თავის წვენს გამოუშვებს. გავაბრტყელოთ, წავუსვათ შიგთავსი და ისევ გავაბრტყელოთ მუშტებით ( 3-ჯერ გავიმეოროთ). მივცეთ მრგვალი ფორმა და თავისივე წვენში გავაჩეროთ. ზევიდან გადავუსვათ დარჩენილი შიგთავსი. ნახევარი საათი გავაჩეროთ. მერე დავჭრათ ნაჭრებად და მივიტანოთ სუფრაზე თავის წვენთან ერთად. მჭადსა და ღომს ძალიან უხდება.

შიგთავსი კი ასე მზადდება: 

პიტნა და მარილი დავნაყოთ ცოტა წიწაკასთან და ნიორთან ერთად ქვასანაყში.

გებჟალია

4 (80%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

პასკა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი