გახსნილი ნიჟარა

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. გაარღვეთ გაყინული ცომი. გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსამდე.
  2. გააბრტყელეთ ცომი და ამოჭერით 8 წრე, მიეცით ოვალური ფორმა. 4 ოვალს მოაყარეთ მსხვილად დაფხვნილი შქარი, ცომს მსუბუქად დააწექით და ჩანგლით დაჩხვლიტეთ. ყველა ოვალი დააწყვეთ ცხიმწასმულ საცხობ ფირფიტაზე. დაშქრუკი ოვალები დააწყვეთ შქრიანი მზრით ზემოთ. აცხვეთ ღუმელში 15 წთ.
  3. ცივ წყალში დაარბილეთ ჟელატინი. დაამზადეთ ვანილის პუდინგი რძითა და შქრით ისე, როგორც პაკეტზეა მითითებული. ცხელ, მოხარშულ პუდინგს შეურიეთ ჟელატინი, დაუამტეთ კვერცხის გული და გააცივეთ.
  4. ნაღები შქრიან ვანი;თნ ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე და შეურიეთ პუდინგს.  4 დაუშქრავ ოვალს კრემი სქლად წაუსვით და ზემოდან ყოველ მათგანსს შქრიანი ოვალი დააფარეთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კიევური ტორტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი