შემადგენლობა:
მომზადება:
მოამზადეთ სპაგეტი 1.5 ლიტრ ადუღებულ ,მარილიან წყალში. როცა მოიხარშება, მოათავსეთ საწურზე,
გადაავლეთ ცივი წყალი და დატოვეთ, რომ კარგად დაიწუროს. დაჭერით ლორი და გახეხეთ ყველი, წაუსვით
კარაქი თასს და ფენებად მოათავსეთ სპაგეტი, ლორი და ყველი,ისე რომ ზევიდან სპაგეტის ფენა მოხვდეს.
ათქვიფეთ ერთად კვერცხი და რძე, შეკაზმეთ მარილით, პილპილით და დაფქული ჯავზით. მოასხით
ეს მიქსტურა სპაგეტის და მოაყარეთ დაფქული ორცხობილა. ზევიდან დაადეთ ცოტაოდენი კარაქი და
გამოაცხვეთ ღუმელში 225-250 გრადუს ტემპერატურაზე 30 წუთის განმავლობაში.
ქათმის ხორცი ანანასით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი