შემადგენლობა:
მომზადება:
წიწიბურას ავურიოთ დაჭყლეტილი ნიორი, მარილი, პილპილი და კარაქი.
პომიდვრებს გული ამოვაცალოთ და წიწიბურით ამოვავსოთ.
პომიდვრები ჩავაწყოთ ცხიმწასმულ ფორმაში, მოვასხათ მაონეზი, მოვაყაროთ ხმელი მწვანილი
და დაახლოებით 15 წუთით გახურებულ ღუმელში მოვათავსოთ.
მზა პამიდვრები წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად მივირთვათ.
გულიაში გარგარით |
გამომცხვარი არ ქვია,ღუმელში გაკეთებული გამოტენილი პამიდორი ქვია