გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

მომზადება:

მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისთვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში.ათი-თხუთმეტი  წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე  გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება,ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.

 

გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

3 (60%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნიგვზის საწებელი- ბაჟე





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. მზია says:

    უჰჰ რაკაიიააა

დატოვეთ კომენტარი