მოამზადეთ გალეტები უახლესი რეცეპტით!
ინგრედიენტები:
კვერცხი – 2 ც.
შაქარი – 80 გ.
გამდნარი კარაქი – 100 გ.
ნაღები – 3 ს.კ.
ფქვილი – 480 გ.
გარგარის ჯემი – 150 გ.
დაჭრილი ნიგოზი – 50 გ.
მომზადების წესი:
2 კვერცხი ათქვიფეთ შაქართან ერტად, შეურიეთ გამდნარი კარაქი, ნაღები, ფქვილი და მოზილეთ ცომი. ცომს მიეცით მილის ფორმა, დაჭერით და გააბრტყელეთ მრგვალ ფირფიტებად. ფირფიტებს წაუსვით ჯემი და მოათავსეთ ცხიმწასმულ ფორმაზე, დააფარეთ მეორე ფირფიტა, გადაუსვით ათქვეფილი კვერცხის გული, მოაყარეთ დაჭრილი ნიგოზი და გამოაცხეთ ღუმელში.
ლიმონის პუდინგი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი