ბურბუშელა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ავიღოთ მაწონი ან რძე, 2 კვერცხი, 3 ჩაის ჭიქა ფქვილი, არაყი, შაქარი, სოდა და მოვზილოთ მაგარი ცომი. გავაბრტყელოთ მაგიდაზე. გაბრტყელებული ცომი დავჭრათ ჯერ გრძელ, ვიწრო ნაჭრებად, შემდეგ რომბის ფორმის ოთკუთხედებად. თითოეული ჩავჭრათ შუაში და შიგ გავუყაროთ ცომის ერთი ბოლო. დამზადებული ცომის ნაჭრები ჩავყაროთ ადუღებულ ზეთიან მასაში და მოვხარშოთ შეწითლებამდე.ამოვიღოთ და მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

ბურბუშელა

4.3 (85.45%) 11 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გამომცხვარი ვაშლები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი