ბროწეულის სამაჯური

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბოსტნეულის მოვხარშოთ მომზადებამდე, სანამ ბოსტნეული იხარშება, ხახვი დავჭრათ

ალყა-ალყა და დავალბოთ

ძმარში. მოხარშული ბოსტნეული გავხეხოთ სახეხზე და ყველა სახეობა მოვთავსოთ სხვადასხვა ჭურჭელში.

ხორცი  დავჭრათ. ბრტყელი თეფშის შუაში ჩავდოთ მაღალი ჭიქა და ჭიქის ირგვლივ ფენებად დავაწყოთ

ბოსტნეული. თითოეულ ფენას წავუსვათ მაიონეზი. ბოლო ფენას მოვასხათ მაიონეზი და მოვაყაროთ

ბროწეულის მარცვლები. შევდოთ მაცივარში და 1-2 საათის შემდეგ ფრთხილად ამოვიღოთ ჭიქა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მწვანე პომიდვრის მწნილი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი