ბროკოლი ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბროკოლი დაანაწევრეთ და მოათავსეთ მდუღარე წყალში 10 წუთით. შემდეგ გადმოიღეთ,

კარგად გადაწურეთ და  დაჭერით წვრილად.  ცალკე ჯამში მოათავსეთ

რძე,ფქვილი,კვერცხი,მარილი,პილპილი,გამდნარი კარაქი და კარგად ათქვიფეთ.

საცხობ ფორმაში მოათავსეთ ბროკოლი,ყველის ნახევარი და ბოლოს მოასხით ათქვეფილი მასა

და მოაყარეთ დარჩენილი ყველი. შედეთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე 40-45

ტემპერატურაზე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცი სოუსით