ბრიჯის და ხორცის ბრაწულა ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბრინჯი გავარჩიოთ და მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ხორცი მოვხარშოთ, გავაციოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ

მანაქანაში. სასურველ ფორმას წავუსვათ კარაქი,მოხარშული ბრინჯის ნახევარი გადავიტანოთ, დავაყაროთ

გატარებული ხორცი, შემდეგ-ისევ ბრინჯი. ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, დავადოთ კარაქის

პატარა ნაჭერი და გამოვაცხოთ ღუმელში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ქათამი ბარდით