შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ზეთი ქვაბში და მოხრაკეთ ფარში. ყურადღება მიაქციეთ, რომ ხორცი იყოს კარგად გატარებული
და არ შეგყვეთ ხორცის მოზრდილი ნაჭრები. გაფცქვენით ხახვი და დაჭერით წვრილად. დაუმატეთ
ხორცს. შეაზავეთ მარილით, პილპილით,წიწაკითა და ბაზილიკით. დაუმატეთ ბრინჯი და ბულიონი.
დაახურეთ ქვაბს თავსახური და ადუღეთ 20-25 წუთი.
დაუმატეთ ლობიო უკვე მოხარშულ და გამზადებულ ბრინჯს. გააცხელეთ ერთად და შეაზავეთ.
მოშუშული ქათმის ღვიძლი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი