ბრაუნი

შემადგენლობა:

მომზადება:

პატარა ქვაბში ჩავასხათ წყალი და ავადუღოთ.  ჯამში ჩავდოთ კარაქი, დავუმატოთ  შაქარი, კაკაო და მარილი.

ეს ჯამი მოვათავსოთ პატარა ქვაბში და ვურიოთ, მანამ ,სანამ თხელ მასას არ მივიღებთ.

შემდეგ დავუმატოთ ვანილის ექსტრაქტი, ვურიოთ. დავამატოთ 2 ც კვერცხი და ავურიოთ.

ბოლოს დავამატოთ ფქვილი და კარგად ვურიოთ. მიღებული მასა მოვათავსოთ საცხობ ფირფიტაზე

და შევდოთ  ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე.

ბრაუნი

4.2 (84.8%) 25 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ატმით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. მარი says:

    ბრაუნი ცხელი უნდა ჭამო ნაყინით თორე ისე ძალიან გემრიელი არაა 🙁

დატოვეთ კომენტარი