შემადგენლობა:
მომზადება:
დატეხეთ შოკოლადი და კარაქთან ერთად გაადნეთ ორთქლზე. შეუჩერებლად ურიეთ მანამ,
სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას. გადმოდგით ცეცხლიდან და გააცივეთ.
ათქვიფეთ კვერცხი 100 გ. შაქართან ერთად ( შაქარი ნელ-ნელა ჩაამატეთ).
გაციებულ შოკოლადს ფრთხილად დაუმატეთ დარჩენილი შაქარი, ფქვილი და 200 გრ მარწყვი. კარგად ამოურიეთ და ბოლოს დაუმატეთ ათქვეფილი კვერცხი, კარგად ამოურიეთ, რომ ცომის ფერი თანაბარი იყოს.
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსზე. არც ისე ღრმა ფორმაში ჩადეთ საცხობი ქაღალდი და ჩაასხით ცომი.
აცხვეთ 20-25 წუთი. როდესაც გამოცხვება გააფორმეთ დარჩენილი მარწყვებით.
ტორტი ''მიმოზა'' |