შემადგენლობა:
მომზადება:
ვთლით, ვრეცხავთ და ვჭრით ბოსტნეულს. ვადნობთ კარაქს ქვაბში და ვამატებთ ბოსტნეულს,
ვდგამთ დაბალ ცეცხლზე. ყოველ 4–5 წუთში ვუმატებთ ცეცხლს ალს. ვუმატებთ მარილს,
პილპილის და ვასხვამთ 1 ლიტრ ცხელ წყალს. ვხარშავთ და ვაჩერებთ 25 წთ. ვჭრით ოხრახუშს
წვრილად და ვაყრით წვნიანს, სანამ მივირთმევთ ვამატებთ ერთ სუფრის კოვზ ნაღებს.
ბროკოლის მობრაწულა |