ბოსტნეულის მობრაწულა
შემადგენლობა:
- 4 პატარა ყაბატი
- 4 პამიდორი
- 30 გ კარაქი
- 2 კბილი ნიორი
- 4 კვერცხი
- 6 ს/კ არაჟანი
- კირი, მუსტაკი
- შავი პილპილი,მარილი
- მწვანილი მოსართვად
მომზადება:
- ყაბაყი დაჭერით თხელ რგოლებად.პამიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გააცალეთ კანი და დაჭერით ნახევარმთვარისებურად.
- გასახსნელ ფორმას წაუსვით გაჭრილი ნიორი და კარაქი.
- ბოსტნეული მჭიდროდ ჩაწყვეთ ფორმაში და შედგით ღუმელში 240 გრადუსზე 5 წთ.
- კვერცხი ათქვიფეთ არაჟანთან ერთAდ, დაუმატეთ პილპილი, მარილი, კარი, მუსკატი და დანაყილი ნიორი.
- მიღებული მასა მოასხით ბოსტნეულს და აცხვეთ 20 წთ.
- სუფრასთან მიტანის წინ შეგიძლით მორთოთ მწვანილით.
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი